Cautare

2134 de rezultate pentru "grupul roche" (4.54 secunde)
Deci s-a negociat, in faza initiala, la nivelul sefilor de grupuri parlamentare, Toader cu Dusa - sau cum il cheama pe seful grupului parlamentar PSD -, dupa care s-au dat unor consilieri liniile de repartitie a banilor si, dupa patru zile, a si fost transmita premierului de grupul PDL solicitarea PSD ca sa nu participe la vot.
Sunt absolut convins ca s-au gandit, slava Domnului ca nu au reusit sa faca acest lucru, stiu ca dna Udrea a avut o discutie cu Maries, cu grupul lor de revolutionari, stiu ca au existat multe alte discutii, pentru a se inscena ceva, pentru a se provoca diverse violente.
La randul sau, grupul senatorial al PPRM a anuntat ieri ca nu apreciaza activitatea principelui Radu de Hohenzollern - Veringen, ca reprezentant special al Guvernului Romaniei pe probleme de integrare, cooperare si dezvoltare.
Senatorul Gheorghe David a demisionat din PDL si va activa in grupul PSD Senatorul Gheorghe David, care detine functia de secretar in Biroul Permanent al Senatului, si-a anuntat marti demisia din PDL si afilierea la grupul parlamentar al PSD din Senat.
Delegatii prezenti la congres au votat proiectul de rezolutie privind afilierea partidului la grupul politic al PPE din Parlamentul European, Dan Voiculescu fiind mandatat sa transmita acest document conducerii grupului PPE.
Lupoi a trecut in banca liberala Senatorul independent Mihai Lupoi a confirmat ieri, in plenul Camerei Superioare a Parlamentului, inscrierea in PNL si intrarea in grupul senatorial al Aliantei D.A. Mihai Lupoi a devenit senator pe listele PPRM, insa ulterior a decis desprinderea de grupul acestui partid.
Fostul presedinte al PPRM, Corneliu Ciontu, sustine ca sapte deputati i se vor alatura in Grupul popular independent din care va face parte si Anghel Stanciu.
„In marea majoritate a propunerilor de modificare a Regulamentului, noi, grupul PSD, suntem de acord cu ele. ... Totodata, revocarea presedintelui Camerei Deputatilor poate fi ceruta de grupul parlamentar care l-a propus.
În 2005, fabrica de ulei de la Podari a fost achizitionata de grupul Cargill - companie cu actionariat majoritar american, recunoscuta pe plan mondial în domeniul pietei cerealelor, si nu numai. ... În anul 2002, fabrica Topway a fost cumparata de grupul norvegian Orkla Foods.
Petrom este detinuta in proportie de 51,01% de grupul austriac OMV. ... Rompetrol este controlat de grupul kazah KazMunaiGaz. (O.
In Partidul Conservator s-au mai inscris si 15 primari din grupul de demisionari din PNL, care se adauga celor trei pe care ii avea partidul dupa alegerile locale de anul trecut.
Pe de alta parte, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Miron Mitrea, a declarat ca Grupul Parlamentar al UDMR, sprijinit de grupul minoritatilor si PNL, au anuntat in sedinta Biroului Permanent ca refuza sa participe la sedintele de plen in care se vor discuta legile integrarii, daca ministrul Integrarii, Anca Boagiu, nu este prezent.
Deputatii independenti, majoritatea demisionari sau exclusi din PRM, au anuntat ieri ca grupul lor parlamentar este constituit, potrivit art. ... Ionescu a mai spus ca de acum inainte Grupul parlamentar al deputatilor independenti va avea „dreptul la dezbateri generale“ in cadrul sedintelor de plen.
Grupul PSD de la Cluj este impartit in privinta desfiintarii functiei de presedinte executiv al partidului.
Ieri, grupul senatorial al Aliantei a transmis Comisiei pentru cercetarea abuzurilor ca mentine in functia de vicepresedinte pe Marius Marinescu si ca nu va desemna pe altcineva pentru aceasta functie.
Istoria sedintei Biroului Permanent al Camerei din 13 februarie indica faptul ca decizia (de fapt, amanarea sa) a fost rezultatul unui vot care a aratat ca in grupul celor care s-au pronuntat pentru returnarea cererii, calificata de ministrul Justitiei, Monica Macovei, drept o incercare de tergiversare a anchetei in cazul Zambaccian, s-au aflat deputatii PSD, PRM si cel al minoritatilor nationale, in timp ce in grupul celor care s-au opus deciziei s-au aflat deputatii PD, PNL si PC.
De pilda, deputatul PNL de Timis, Viorel Oancea, fost primar la Timisoarei, umbla printre colegii sai de partid, din banca in banca, cu o lista in mana pentru a le cere acestora sa contribuie cu cate 500.000 de lei vechi pentru a le cumpara femeilor liberale de la grupul parlamentar, inclusiv deputatelor, cadouri de Ziua Femeii, de 8 Martie.
Acesta este motivul pentru care grupul a fost desemnat sa reprezinte cultura Croatiei la concertele si reprezentatiile din Europa. ... Dupa ce, in anul 1992, componenta a fost modificata, grupul continua sa aiba un succes rasunator in intreaga Europa.
Severin a mentionat ca, daca grupul socialist si cel liberal din Parlamentul European se manifesta in favoarea aderarii Romaniei, grupul popularilor europeni, dar si grupurile mici, cum sunt ecologistii, au "rezerve destul de serioase" asupra acestei chestiuni.
In sfarsit, Partidul National Independent, asa cum se singur se redenumise grupul deputatilor unionisti, se hotaraste asupra numelui de Alexandru Ioan Cuza.
google-analytics.com